Ergernissen tijdens online winkelen

Tijdens het winkelen in de stad ben je ongetwijfeld regelmatig tegen ergernissen aangelopen. Medewerkers in de winkel die te traag werken of geen goede service verlenen. In dit artikel gaan we het niet hebben over ergernissen die je kunt hebben wanneer je aan het winkelen in de stad ben, maar over ergernissen die je kunt hebben bij het online winkelen – want die zijn er ook wel degelijk.

online winkelen

De herkenbare ergernissen

Tijdens het winkelen op websites ben je vast en zeker regelmatig tegen ergernissen aangelopen. Laten we eerst eens een aantal voorbeelden geven:

  • Een computer die vast loopt
  • Teveel producten aan het winkelwagentje toegevoegd
  • Het hele bestelproces opnieuw moeten doorlopen
  • Het moment dat je je postvak opent de volgende dag na een bestelling en ziet dat hetzelfde product in de aanbieding is.
  • Een webwinkel die een nieuwe pop-up opent

Eén van de bovenstaande ergernissen is ongetwijfeld herkenbaar. Naast het feit dat je er aan irriteert heeft het ook nog eens invloed op je gemoedstoestand. Uiteindelijk bepaal je zelf of je eraan irriteert, maar in principe is één van deze ergernissen vergelijkbaar met het wachten in een lange wachtrij of een medewerker die jou als een stuk vuil behandelt.

Ga winkelen in de stad!

Sommigen vinden online winkelen helemaal fantastisch, terwijl anderen het niets vinden. Je moet er inderdaad van houden. Behoor jij tot de laatste groep? Dan ga je waarschijnlijk regelmatig een dagje shoppen in een grote stad. Hartstikke gezellig natuurlijk, zeker wanneer je samen met iemand gaat. Je kunt er dan tevens een leuk dagje uit van maken. Zoek jij nog een stad waar je lekker kunt winkelen en ook nog leuke dingen kunt doen? Breng dan eens een bezoek aan Amsterdam. Benieuwd wat er, naast de talloze winkels, allemaal te doen is? Neem dan eens een kijkje op amsterdamdiary.com. Hier vind jij alles wat je moet weten over Amsterdam!

Wat doen we er aan?

Een webshop die gebreken vertoont – dat kan aan drie dingen liggen. Namelijk de website zelf, de computer waarmee jij online bent of het internet. In principe zijn de websites van tegenwoordig goed geoptimaliseerd en geschikt voor iedere computer. Dan blijven er nog twee dingen over – of een nieuwe computer kopen of een snellere internetverbinding afsluiten.

Persoonlijk zou ik je aanraden om eens te kiezen voor een glasvezel internet verbinding. Met deze internetverbinding beschik je over sneller internet dan gebruikelijk en het is ook nog eens een stukje betrouwbaarder ook. Zo weet je zeker dat een webshop niet meer vastloopt wanneer jij bijna aan het einde van het bestelproces zit. Geïnteresseerd in glasvezel? Raadpleeg de website glasvezelvergelijken.org en bekijk welke deals het beste bij jou passen.